"Нафтогаз" шукає PR-агентство для просування своїх інтересів за кордоном - готовий заплатити до 20 мільйонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Нафтогаз" шукає PR-агентство для просування своїх інтересів за кордоном - готовий заплатити до 20 мільйонів

Енергетика
98
Найбільший в Україні державний енергохолдинг «Нафтогаз України» оголосив тендер на надання послуг PR-агентств для просування компанії в європейських і американських ЗМІ, а також відстоювання своїх інтересів по ряду питань, в тому числі і «Північного потоку-2».
Про це йдеться в повідомленні «Нафтогазу».
Згідно з оголошенням, «Нафтогаз» розраховує на інформаційний супровід наступних стратегічних напрямків роботи: повна інтеграція українського ринку газу з європейським енергетичним ринком, приведення відносин з «Газпромом» у відповідність з європейськими стандартами і захист позиції України в зв’язку з будівництвом «Північного потоку-2» .
«Очікувана гранична вартість становить до 20,0 млн грн. Термін надання послуг – 12 місяців з дати укладення відповідного договору», – йдеться в повідомленні «Нафтогазу».
Нагадаємо, НАК «Нафтогаз України» – найбільша державна вертикально інтегрована нафтогазова компанія України, підприємства якої видобувають понад 97% газу і нафти в країні.
НАК займається розробкою родовищ, видобутком нафти і газу, їх транспортуванням, а також реалізацією нафтопродуктів через власну мережу АЗС.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас