Онлайнові продажі iPhone SE протягом першого уїк-енду склали всього 3% продажів iPhone 6 за аналогічний період — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Онлайнові продажі iPhone SE протягом першого уїк-енду склали всього 3% продажів iPhone 6 за аналогічний період

Технології&Авто
616
В кінці минулого тижня компанія Apple почала прийом попередніх замовлень на новий 4-дюймовий iPhone SE. Офіційної статистики поки немає, але зате є дані аналітичної компанії Slice Intelligence, які говорять про відсутність високого попиту на iPhone SE в онлайні в його перші дні продажів. При цьому аналітики Slice Intelligence стверджують, що незважаючи на відсутність величезного ажіотажу iPhone SE все ж зумів зробити великий внесок в зростання призначеної для користувача бази iPhone, переманивши безліч користувачів з табору Android.
Спираючись на перші дані з електронних квитанцій, фахівці Slice Intelligence стверджують, що онлайнові продажі iPhone SE протягом першого уїк-енду склали всього 3% показника iPhone 6 за аналогічний період. Для порівняння, продажу поточної лінійки смартфонів iPhone 6s протягом першого уїк-енду оцінюються на рівні 54% від продажів iPhone 6.
За даними аналітиків Slice Intelligence, тільки 35% покупців нових iPhone SE в попередні два роки вже володіли якимись моделями iPhone. Для порівняння, на частку власників попередніх моделей iPhone довелося 49% проданих за перший вікенд iPhone 6s.
Ще один вельми цікавий момент – на частку колишніх власників смартфонів на Android припало 16% проданих через інтернет смартфонів iPhone SE. У минулу осінь на старті продажів лінійки iPhone 6s аналогічний показник знаходився на рівні 10%.
Дані звіту Slice Intelligence дають хороше уявлення про середньостатистичного покупця iPhone SE. Якщо порівнювати середньостатистичних покупців iPhone SE і iPhone 6S, то можна помітити, що покупцями першого найчастіше були представники сильної статі і люди у віковій категорії від 45 до 54 років. Крім того, люди з вищою освітою рідше покупці iPhone SE, ніж люди із середньою освітою.
На жаль, повну картину про продажі iPhone SE цей звіт не дає, так як включає тільки продаж апаратів через інтернет.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас