У Windows 10 з'явиться аналог функції Handoff — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Windows 10 з'явиться аналог функції Handoff

Технології&Авто
835
Незважаючи на співзвучні назви технологій Continuum і Continuity в Windows 10 і OS X відповідно, їх функціональність разюче відрізняється один від одного. Continuity дозволяє користувачам пристроїв компанії Apple приймати дзвінки, що надходять на iPhone, з комп’ютера на OS X, тоді як Continuum пропонує підключити до смартфону за допомогою спеціальної док-станції монітор і використовувати його в якості персонального комп’ютера. Однак незабаром різниця між цими функціями може скоротитися. Згідно інформації, що з’явилася, в наступній версії Windows 10 з’явиться аналог Handoff, яка є частиною Continuity.
Функція Handoff відповідає за те, щоб почати роботу на одному пристрої і продовжити на іншому. Наприклад, користувач може щось шукати в програмі “Карти” на ноутбуці, а потім почати з того ж місця на iPhone або iPad. Подібне хоче реалізувати і компанія Microsoft, але ніякі подробиці поки не повідомляються.
Аналог функції Handoff з’явиться в Windows 10 з наступним великим оновленням Redstone, яке повинно вийти до кінця цього року.
За матеріалами:
4PDA
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас