У Renault Clio з'явиться гібридна дизель-електрична версія — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Renault Clio з'явиться гібридна дизель-електрична версія

Технології&Авто
712
Компанія Renault має намір випустити гібридну версію компактного міського автомобіля Clio. Про це повідомляє ресурс Auto Express, посилаючись на інформацію, отриману від виконавчого віце-президента французького автовиробника Бруно Енселіна (Bruno Ancelin).
Відзначається, що нова версія Clio, швидше за все, отримає систему Hybrid Assist, аналогічну тій, що застосовується на моделі Scenic. До її складу входить дизельний двигун dCi 110 з робочим об’ємом 1,5 літра, який забезпечує потужність в 110 кінських сил і крутний момент в 260 Н · м в діапазоні від 1750 до 2500 оборотів в хвилину. Пару цього агрегату складає електричний мотор.
Віце-президент Renault особливо підкреслив, що можливості заряджати блок акумуляторних батарей від електричної мережі у гібрида Clio не буде. Пов’язано це з тим, що реалізація подібної функціональності неминуче призведе до подорожчання машини, що недоцільно для моделей подібного класу.
Разом з тим пан Енселін дав зрозуміти, що гібридні силові установки з можливістю підключення до розетки планується використовувати на більших і важких транспортних засобах, зокрема, на седанах і кросоверах. Правда, вдаватися в які-небудь подробиці про такі моделі топ-менеджер Renault не став.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас