ДФС вилучила в нелегальних "обмінниках" Києва понад 10 мільйонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ДФС вилучила в нелегальних "обмінниках" Києва понад 10 мільйонів

Кримінал
560
За результатами обшуків в нелегальних пунктах обміну валюти в Києві, проведеного 29 березня співробітниками ДФС спільно з працівниками СБУ вилучено понад 10 мільйонів гривень.
Про це йдеться в повідомленні ДФС .
Як зазначається, вилучено готівкою 4,248 млн гривень, 127 тисяч доларів, 43 тисяч євро і 820 тисяч російських рублів та іншу валюту, що в еквіваленті становить понад 10 млн грн.
Як повідомлялося раніше, податкова міліція спільно з співробітниками Служби безпеки України викрила групу громадян України, які організували протиправну схему, спрямовану на ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах.
Для незаконної діяльності з обміну валют на території Києва порушники використовували пункти обміну, які діяли без обов’язкової реєстрації та отримання відповідної ліцензії на право здійснення таких операцій.
В ході реалізації інформації, отриманої в результаті проведення попередніх слідчих дій, слідчими Головного слідчого управління фінансових розслідувань ДФС спільно з працівниками СБУ проводиться 31 обшук приміщень і транспортних засобів, які у своїй злочинній діяльності використовують фігуранти провадження.
За їх результатами з незаконного обігу вилучено готівку в національній та іноземних валютах, обладнання для рахунку і перевірки банкнот, чорнову бухгалтерію.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас