Платіжний сервіс Samsung Pay запущений в Китаї — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Платіжний сервіс Samsung Pay запущений в Китаї

Фінтех і Картки
96
Компанія Samsung офіційно запустила свій сервіс мобільних платежів Samsung Pay в Китаї у співпраці з UnionPay. Про це повідомили в прес-службі Samsung.
Дана платіжна система є доступною для користувачів смартфонів Samsung Galaxy S7, Galaxy S7 edge, Galaxy S6 edge + і Galaxy Note5. Зараз сервіс підтримується дев’ятьма китайськими банками, включаючи China CITIC Bank, China Construction Bank і China Everbright Bank.
У компанії розраховують на успіх завдяки власної платіжної технології, яка працює на більшій кількості терміналів, ніж, наприклад, Google Wallet, а також не вимагає розблокування телефону і запуску відповідної програми для здійснення платежу.
На даний момент Samsung Pay, крім Китаю, доступний користувачам в США і Південної Кореї. Протягом 2016 року компанія також розраховує запустити його Австралії, Бразилії, Сінгапурі, Іспанії, Великобританії та Канаді.
Сервіс Samsung Pay зафіксував чистий річний збиток в розмірі 16,8 млн доларів США з моменту свого запуску в березні 2015 року, незважаючи на залучення близько 5 млн користувачів в Південній Кореї і США в перші шість місяців роботи.
За матеріалами:
banks.eu
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас