Ізраїль цікавлять українські фахівці: підпише угоду з Україною про тимчасове працевлаштування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ізраїль цікавлять українські фахівці: підпише угоду з Україною про тимчасове працевлаштування

Казна та Політика
918
Україна і Держава Ізраїль планують підписати Угоду про тимчасове працевлаштування фахівців окремих галузей економіки – громадян України в Ізраїлі.
Як зазначається в урядовому розпорядженні №225, опублікованому на веб-порталі уряду, підписати угоду повинен міністр соціальної політики України Павло Розенко.
У розпорядженні не вказуються деталі угоди, а також напрямки діяльності українських фахівців, в яких зацікавлений Ізраїль. Разом з тим, в пояснювальній записці до документа сказано, що підписання угоди сприятиме посиленню двостороннього співробітництва між країнами в сфері трудової міграції та мобільності працівників.
«Проект Угоди передбачає визначення правових основ тимчасового працевлаштування українських заробітчан в Державі Ізраїль, що дасть можливість підвищити рівень соціального і економічного захисту громадян України», – сказано в пояснювальній записці.
Нагадаємо, Україна розглядає Ізраїль як одного з найважливіших економічних партнерів і має намір підписати Угоду про зону вільної торгівлі з країною до кінця 2016 року.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас