Податківці в січні-лютому виявили 14 тис. "неофіційних" працівників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Податківці в січні-лютому виявили 14 тис. "неофіційних" працівників

Казна та Політика
756
Державна фіскальна служба України в січні-лютому 2016 року виявила в компаніях 14 тис. найманих працівників, які працювали без укладання угод з роботодавцями та без сплати податку та єдиного внеску, повідомила прес-служба відомства.
“За результатами вжитих заходів до бюджету надійшло понад 2 млн грн податку на доходи фізичних осіб і понад 3 млн грн ЄСВ”, – повідомила ДФС.
В результаті вжитих ДФС заходів державну реєстрацію отримали понад 6 тис. підприємців, які займалися бізнесом неофіційно. До бюджету додатково сплачено близько 2 млн грн податків.
В цілому з початку 2016 року органи ДФС під час перевірки бізнесу на предмет виплат зарплати та інших доходів виявили порушення в 63% випадків. В результаті донараховано до сплати понад 87 млн грн податку на доходи фізичних осіб і майже 23 млн грн єдиного внеску.
ДФС повідомила, що завдяки спільним заходам фіскального відомства та органів місцевої влади 2,8 тис компаній підвищили зарплату своїм співробітникам, а бюджет додатково отримав 3 млн грн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас