СБУ заарештувала рахунки компаній у справі 24NonStop — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СБУ заарештувала рахунки компаній у справі 24NonStop

Кримінал
717
Слідчі СБУ домоглися 3 березня 2016 року в Печерському районному суді Києва арешту рахунків компаній, що фігурують в кримінальному провадженні від 4 липня 2014 року.
Згідно цій справі, термінали платіжної системи 24NonStop працювали на окупованих територіях Донецької області. Вони обслуговувалися дилерами ТОВ «Ай Ті Фінанс», які через «Міністерство доходів і зборів ДНР» платили «податки» в «бюджет ДНР».
Арешту зазнали рахунки ТОВ «Ай Ті Фінанс» в НК Банк, рахунки в Банк Фамільний, рахунки в Райффайзен Банк Аваль, рахунки в ОТП Банку, рахунок в Універсал Банку, рахунок в Промінвестбанку, рахунок в Сбербанку, рахунок в Ощадбанку, рахунки в ПриватБанку,
Були заарештовані кошти на рахунку ТОВ «ФК ВАП-Капітал» в НК Банк, на рахунку в Банк Фамільний, на рахунку в Райффайзен Банк Аваль, на рахунках в ТАСкомбанк, на рахунку в УПБ, на рахунку в Діамантбанку, на рахунках у ПриватБанку, на рахунку в банку «Глобус».
Замішано в історії і ТОВ «Фінайті». Заарештовано її рахунку в Універсал Банк, рахунки в Омега Банку, рахунки в ПриватБанку, рахунок в Банк Фамільний.
Заарештовано і рахунок ТОВ «24 Ай Ті» в Універсал Банку.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас