Microsoft для влади Китаю випустила особливу версію Windows 10 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft для влади Китаю випустила особливу версію Windows 10

Технології&Авто
779
Спільне підприємство за участю Microsoft випустила версію Windows 10 для уряду Китаю. Вона називається Windows 10 Zhuangongban (що в перекладі з китайської означає «Спеціальна редакція Windows 10», повідомляє місцеве видання Caixin.
За словами генерального директора китайського філії Microsoft Ральфа Хоптера (Ralph Haupter), спеціалізована редакція Windows 10 для уряду Китаю містить меншу кількість штатних додатків Microsoft і додаткові налаштування безпеки, наявність яких необхідна для сертифікації системи для використання в держорганах.
Хоптер не сказав подробиць, але додав, що в Windows 10 Zhuangongban можна запускати будь-які додатки для Windows. Тобто в цьому плані ніяких відмінностей від традиційної версії системи немає.
Спеціальна версія Windows 10 була випущена компанією C & M Information Technologies, створеним в грудні 2015 р. Це спільне підприємство між Microsoft і китайською компанією China Electronic Technology Group Corporation (CETC), що займається наданням широкого спектру технологій для армії і уряду Китаю. Її штаб-квартира знаходиться в Пекіні.
За матеріалами:
cnews
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас