В Україні дешевшають автомобільні кредити — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні дешевшають автомобільні кредити

Кредит&Депозит
1764
На ринку кредитування покупки нових автомобілів існує дві різновекторні тенденції – з одного боку пропозиція до кінця весни збільшилася, але з іншого – скорочуються терміни і ростуть ставки.
За даними компанії “Простобанк Консалтинг”, на 24 березня кредити на придбання нових автомобілів іноземного складання пропонують 13 банків з числа 50 найбільших на ринку послуг для населення. У порівнянні з початком року кількість банків-кредиторів не змінилася, але зазнав змін їх список – Діамантбанк перестав пропонувати позики, але в березні банк “Хрещатик” запровадив нову програму.
Також неоднозначно виглядає ситуація і з середніми ставками – для термінів кредитування на один і три роки позики стали доступнішими, тоді як за більш “довгим” пропозиціях ставки зросли. Крім того, трохи скоротився і максимальний термін кредитування – ще на початку березня придбати авто за позикові кошти можна було на строк до 8 років, тоді як до кінця кварталу кредитів “довше” 7 років на ринку не залишилося.
Середні ефективні ставки по кредитах на нові іномарки в банках з числа 50 найбільших на ринку послуг для фізосіб. За даними на 24 березня 2016 року:
В Україні дешевшають автомобільні кредити
За матеріалами:
autocentre.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас