Комітет рекомендує ВР прийняти за основу закон про зменшення фіскального навантаження на промспоживачів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Комітет рекомендує ВР прийняти за основу закон про зменшення фіскального навантаження на промспоживачів

Казна та Політика
401
Комітет парламенту з питань податкової та митної політики рекомендує Верховній Раді України прийняти за основу проект закону №3872 “Про внесення змін до Податкового кодексу України про призупинення індексації нормативної грошової оцінки землі з метою збереження виробничого потенціалу вітчизняних підприємств”, передає прес-служба ВР.
Так, законопроектом пропонується встановити на 2015 і 2016 роки коефіцієнт індексації нормативної грошової оцінки земель на рівні “1”, а також продовжити на 2017 рік встановлений порядок розрахунку бази оподаткування єдиним податком для платників єдиного податку четвертої групи (сільськогосподарських товаровиробників).
Відповідні зміни передбачається внести до підрозділів 6 і 8 розділу ХХ “Перехідні положення” Податкового кодексу України.
“Члени комітету підтримали законопроект, прийняття якого сприятиме зменшенню фіскального навантаження на промислових виробників, дозволить скоротити невиробничі витрати суб’єктів господарювання, мінімізувати зростання собівартості продукції і послуг, що збереже робочі місця і виробничий потенціал вітчизняних підприємств”, – наголошується в повідомленні.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас