Україна буде експортувати охолоджене м'ясо в Ізраїль — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна буде експортувати охолоджене м'ясо в Ізраїль

Аграрний ринок
330
Україна буде експортувати охолоджене м’ясо в Ізраїль, говориться в повідомленні на офіційному сайті Кабінету міністрів з посиланням на міністра аграрної політики і продовольства Олексія Павленка.
“Відтепер українські аграрії зможуть постачати охолоджене м’ясо на ізраїльський ринок. В результаті переговорів з ізраїльською стороною досягнуто домовленостей щодо поставки м’яса яловичини та птиці на ринок Ізраїлю”, – сказав міністр на нараді з питань обговорення стратегічних напрямків розвитку аграрного сектора економіки та проблемних питань розвитку регіонів .
За його словами, переговори про відновлення поставок в Ізраїль з України яєць, припинилися в січні цього року через підозри в зараженні української продукції сальмонелою, пройшли успішно – жодна зі сторін не підтвердила цю підозру.
Павленко зазначив, що українські підприємства готові відновити постачання яєць в Ізраїль вже з наступного тижня. “Зараз питання до ізраїльських санітарам і фітосанітарії, коли вони готові відкрити ринок. Зараз триває робота відповідних служб з обох сторін”, – сказав Павленко.
Міністр також висловив упевненість, що до кінця року Україна зможе укласти з Ізраїлем угоду про Зону вільної торгівлі.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас