Кім Чен Ин випробував твердопаливний ракетний двигун — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кім Чен Ин випробував твердопаливний ракетний двигун

Світ
651
Північна Корея оголосила про проведення успішного випробування твердопаливного ракетного двигуна, який збільшує радіус балістичних ракет КНДР.
Про це передає Reuters з посиланням на північнокорейські ЗМІ.
Відзначається, що лідер КНДР Кім Чен Ин особисто керував випробуваннями і залишився задоволений їх проведенням і точністю ракет.
Також Кім Чен Ин подякував чиновникам і вченим за досягнуті успіхи.
Як раніше повідомляло агентство, глава КНДР Кім Чен Ин дав вказівку проводити в країні більше ядерних випробувань для оцінки руйнівною здатності створених в КНДР ядерних боєголовок.
Також влада КНДР заявила, що країна готова завдати превентивного удару по території Південної Кореї у відповідь на спільні навчання, які проводять південнокорейська і американська армії.
2 березня Рада Безпеки ООН одноголосно схвалила жорсткіші санкції щодо Північної Кореї за її ракетні випробування. Санкції включають в себе обов’язковий огляд вантажів, які виїжджають і в’їжджають в Північну Корею сушею, морем або повітрям.
Також нові санкції включатимуть заборону на продаж або постачання стрілецької зброї та легких озброєнь Пхеньяна; і висилку корейських дипломатів, які займаються незаконною діяльністю.
За матеріалами:
reuters.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас