НКЦБФР допрацювала процедуру встановлення ознак фіктивності в емітентів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НКЦБФР допрацювала процедуру встановлення ознак фіктивності в емітентів

Фондовий ринок
123
Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку на черговому засіданні, яке відбулося 22 березня 2016 року, схвалила доопрацьований проект змін до “Положення про встановлення ознак фіктивності емітентів цінних паперів та включення таких емітентів до списку емітентів, що мають ознаки фіктивності”.
Про це йдеться в повідомленні регулятора.
З урахуванням пропозицій Національної комісії з регулювання ринків фінансових послуг в даному документі встановлено окремі ознаки фіктивності для небанківських фінансових установ, зокрема емітентів-страховиків, і для емітентів цільових облігацій.
Відтепер відповідність емітента (крім страховиків) трьома ознаками фіктивності стане підставою для прийняття рішення про включення його до списку емітентів, що мають ознаки фіктивності.
Документом уточнено порядок оформлення та оприлюднення рішення про включення емітента до списку емітентів, що мають ознаки фіктивності.
Найближчим часом документ буде направлений на узгодження в Міністерство фінансів і Державну фіскальну службу.
Нагадаємо, Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку підписала угоду про участь працівників комісії в офіційних освітніх програмах інституту CFA.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас