МАУ продовжує вводити тарифи "лише ручна поклажа" на регулярних рейсах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МАУ продовжує вводити тарифи "лише ручна поклажа" на регулярних рейсах

Особисті фінанси
922
Авіакомпанія “Міжнародні авіалінії України” (МАУ, Київ) розширює перелік рейсів, на яких доступні тарифи “лише ручна поклажа”, для пасажирів, які подорожують без багажу.
Як повідомила прес-служба авіакомпанії, з 27 березня 2016 року додатковий тарифи “лише ручна поклажа” вводяться на рейсах Київ-Рига-Київ, Київ-Баку-Київ і Одеса-Баку-Одеса.
“Таким чином, пасажири даних рейсів можуть вибрати одну з трьох опцій: переліт без багажу (економічний клас), переліт з одним місцем багажу вагою до 23 кг (економічний клас) або двома місцями багажу вагою до 23 кг кожне (бізнес клас). У якщо пасажиру, який оплатила квиток за тарифом “тільки ручна поклажа”, в подальшому необхідно буде летіти з багажем, перевезення першого місця багажу в одну сторону обійдеться в $ 15 доларів при оплаті не пізніше, ніж за 24 години до вильоту “, – наголошується в повідомленні .
За словами корпоративного прес-секретаря МАУ Євгенії Сацької, на початку лютого поточного року МАУ експериментально ввела тарифи “лише ручна поклажа” на кількох міжнародних напрямках з метою вивчити попит.
“Експеримент вдався: наші клієнти оцінили і активно користувалися новою пропозицією, вибираючи для себе один з трьох альтернативних варіантів. З моменту старту експерименту квитками по тарифу” тільки ручна поклажа “скористалися понад 3 тис. пасажирів рейсів в/з Вільнюса і більше 11 тис. пасажирів рейсів в / з Тель-Авіва. Це дає нам підстави розширити перелік рейсів, на яких доступний новий вид тарифу. надалі тарифи “лише ручна поклажа” планується ввести на ряді європейських маршрутів “, – додала вона.
МАУ нагадує, що з 1 лютого 2016 року тарифи “лише ручна поклажа” доступні на рейсах між Києвом і Вільнюсом, а також Києвом, Харковом, Львовом, Дніпропетровськом, Одесою – і Тель-Авівом.
Тарифи “тільки ручна поклажа” введені в додаток до існуючої тарифної сітки. Як і раніше, придбати квитки з включеним до вартості зареєстрованим багажем можна на всі рейси МАУ.
МАУ є найбільшою українською авіакомпанією. Базовий аеропорт – ДМА “Бориспіль”. Флот МАУ складається з 32 літаків: 28 середньомагістральних і чотирьох далекомагістральних.
За даними НКЦБФР, кіпрська компанія “Онтобет промоушінз лімітед” володіла 15,91% акцій МАУ. Ще 74,16% авіаперевізника володіло ТОВ “Кепітел інвестмент проджект” (Київ).
“Кепітел інвестмент проджект” належало ТОВ “Інвестмент Проджектс менеджмент”, власником якого, в свою чергу, з червня 2012 було “Онтобет промоушінз лімітед”.
Одним з кінцевих бенефіціарів компанії є бізнесмен Ігор Коломойський.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас