Microsoft буде повертати гроші за старі ігри — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Microsoft буде повертати гроші за старі ігри

Світ
886
Компанія Microsoft поцікавилася у користувачів, погодилися б вони повернути цифрові версії ігор за 10% їх вартості. Опитування проводилося на форумі Reddit.
“Якби в магазині цифрового контенту для вашої консолі з’явилася опція” зворотного продажу “цифрових копій ігор за десять відсотків від їх купівельної вартості з поверненням коштів на рахунок аккаунта в магазині, ви б зацікавилися такою пропозицією?” – Так звучало питання до аудиторії
Зазвичай Microsoft здійснює продаж популярних ігор за $ 60, тому повернути їх можна буде за $ 6, а то й менше. Звичайно, сума повернення невелика, але, як виявилося, така опція здалася не зайвою.
Повідомляється, що ніхто не буде змушувати повертати старі ігри, а при поверненні вже обридлих вони зможуть нехай і трохи, але все ж заробити.
Якщо користувачі зацікавляться цією пропозицією, то, ймовірно, такий вид повернення контенту буде працювати не тільки в Xbox, але і в магазині Windows 10. У такому випадку користувачі зможуть здати назад не тільки гри, але і платні програми.
За матеріалами:
Газета по-Українськи
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас