У Гонконзі запустять мобільний банк зі штучним інтелектом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Гонконзі запустять мобільний банк зі штучним інтелектом

Фінтех і Картки
305
У Гонконзі готують до запуску мобільний банк Neat, який об’єднає технології штучного інтелекту і біометричного захисту. Користуватися послугами сервісу можна буде вже в другому кварталі 2016.
Новий мобільний банк дозволить управляти своїми фінансами з мобільного, а також розплачуватися онлайн і оффлайн за допомогою банківської карти.
Засновник банку і колишній банкір з Citibank Девід Роса коментує:
“Мобільний банк дозволяє здійснювати всі фінансові операції через смартфон. Це знижує наші експлуатаційні витрати в 16 разів у порівнянні з традиційними банками. Користувачі зможуть поповнити свій гаманець з традиційних банківських рахунків, або за допомогою готівки. Крім того, додаток буде сумісне з Apple Pay і Android Pay “.
Для клієнтів компанія розробила систему розпізнавання особи. Щоб зайти в особистий кабінет, досить зробити Селфі на камеру смартфона.
Компанія планує застосувати технологію штучного інтелекту до платіжних даних користувачів. Додаток буде оцінювати різні поведінкові моделі клієнтів і їх географічне розташування. На основі цих даних кожному користувачеві будуть пропонувати персоналізовані пропозиції.
Мобільний банк буде отримувати прибуток за рахунок комісії, що стягується з торговців, які приймають картки банку. Крім того, банк планує співпрацювати з різними брендами, надаючи їм інформацію про цільову аудиторію.
У додатку можна вимкнути загублену карту, а також обмежити можливість робити покупки в інтернет
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас