Україна почне переговори з Мексикою про взаємний захист інвестицій — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна почне переговори з Мексикою про взаємний захист інвестицій

Казна та Політика
208
Президент України Петро Порошенко в понеділок підписав указ про склад української делегації, яка візьме участь в переговорах з Мексикою за проектом угоди про взаємний захист інвестицій.
Згідно з оприлюдненим прес-службою президента України з текстом указу №104 / 2016, пропонується “створити делегацію України для участі в переговорах з Мексиканськими Сполученими Штатами з узгодження проекту Угоди між Україною та Мексиканськими Сполученими Штатами про сприяння та взаємний захист інвестицій”.
Також цим указом пропонується затвердити директиви української делегації для участі в даних переговорах.
Згідно з указом, Кабінет міністрів України повинен вирішити питання фінансового забезпечення проведення даних переговорів.
Главою делегації призначено Олексія Перевезенцева – директора Юридичного департаменту Міністерства економічного розвитку і торгівлі України.
Також до складу делегації увійшли директор Департаменту міжнародного співробітництва та протоколу секретаріату Кабінету міністрів України Михайло Видойнік, керівник Головного департаменту зовнішньої політики і європейської інтеграції Адміністрації Президента України Ігор Жовква, заступник керівника департаменту макроекономіки і фінансового сектора – завідувач відділу фінансових ринків та інвестицій Головного департаменту з питань економічної політики адміністрації президента України Наталія Куляніца, заступник директора Юридичного департаменту – начальник відділу правового забезпечення зовнішньоекономічної діяльності Міністерства економічного розвитку і торгівлі України Денис Лініченко, Надзвичайний і Повноважний Посол України в Мексиканських Сполучених Штатах Руслан Спірін та заступник Міністра юстиції України Антон Янчук.
Главі української делегації, згідно з указом, дозволено в разі потреби вносити зміни до персонального складу делегації, погодивши зміни з керівниками відповідних органів виконавчої влади.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас