Ericsson почав встановлювати малі стільники на зупинках і під землею — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ericsson почав встановлювати малі стільники на зупинках і під землею

Технології&Авто
680
Компанія Ericsson, оператор зв’язку KPN і оператор зовнішньої реклами JCDecaux ввели в експлуатацію малі стільники C-RAN на автобусній зупинці на площі Рембрандта в Амстердамі.
Рішення Ericsson Radio 2203 забезпечує доступ в інтернет за рахунок безшовного переходу абонентських пристроїв з основної мережі в мережу малих стільників. В даному проекті передбачена агрегація в діапазонах 800 МГц і 1800 МГц, що дозволить підвищити пропускну здатність і забезпечити стабільну роботу додатків.
Інший тестовий проект на базі малих стільників був запущений в березні цього року в центрі м Берн (Швейцарія). Ericsson і оператор Swisscom розгорнули першу в світі LTE-мережу на базі діючої підземної оптоволоконної інфраструктури, розташованої в каналізаційних колодязях. У проекті використовується рішення для бездротового зв’язку Ericsson Vault Remote Radio Unit і антенні системи Kathrein Street Connect. Клас захисту IP68 забезпечує безперебійну роботу обладнання під землею.
У Ericsson стверджують, що нове рішення може поліпшити покриття, знизити вартість володіння мережею і оптимізувати використання частотного ресурсу. Так як інтеграція елементів мережевої інфраструктури в вуличні об’єкти не тільки вирішує проблему з ємністю, але і дозволяє вписати їх в міське середовище.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас