Mercedes продасть Uber люксові седани на $ 9,6 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Mercedes продасть Uber люксові седани на $ 9,6 млрд

Фондовий ринок
1171
Німецький концерн Daimler отримав від сервісу Uber велике замовлення на поставку дорогих автомобілів.
Про це повідомляє інформаційне агентство Reuters з посиланням на видання Manager Magazin, яке, в свою чергу, посилається на джерела в обох компаніях.
За їхніми даними, Uber придбає щонайменше 100 тис. преміальних седанів Mercedes S-Class. Закупівля буде здійснюватися протягом тривалого часу. Більш точні терміни ЗМІ невідомі.
У США вартість Mercedes S-Class останнього покоління починається з $ 96 тис.,так що вартість контракту може скласти від $ 9,6 млрд. Навіщо Uber знадобилося стільки дорогих автомобілів, не уточнюється.
Інтерес Uber до Mercedes S-Class може бути пов’язаний з планами сервісу по використанню безпілотних машин. Uber сподівається мати такі авто в своєму автопарку після 2020 року, пише Manager Magazin.
Mercedes S-Class вже оснащується рядом функцій автоматичного управління, а наступне покоління, за чутками, отримає ще більш просунуту систему автопілота – Drive Pilot. Вона розганяє і уповільнює автомобіль на швидкостях до 210 км / год і завдяки додатковим датчикам здатна «бачити» машини в сусідньому потоці навіть при поганому стані дорожньої розмітки.
За матеріалами:
reuters.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас