На конкурсі FDI Київ визнаний найкращим європейським містом майбутнього з точки зору рентабельності — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На конкурсі FDI Київ визнаний найкращим європейським містом майбутнього з точки зору рентабельності

Казна та Політика
739
На церемонії нагородження в рамках міжнародної виставки нерухомості MIPIM в Каннах меру Києва Віталію Кличку вручили нагороду, яку отримав Київ в конкурсі видання Foreign Direct Investment Magazine “Європейські міста та регіони майбутнього 2016-2017”, повідомляє прес-служба міського голови.
Нагороду столиці України журі конкурсу присудило з точки зору привабливості для міжнародних інвесторів і віддало приз в номінації “Найкраще європейське місто майбутнього з точки зору рентабельності”. У своїй номінації Київ випередив Бухарест, Прагу, Варшаву, Будапешт, Анкару, Мінськ, Санкт-Петербург і Москву.
“Для нас важливе таке визнання. Це – позитивний сигнал для потенційних інвесторів і свідчення того, що ми рухаємося в правильному напрямку. Створюючи умови для інвесторів, пропонуючи цікаві проекти. Я завжди в спілкуванні з інвесторами підкреслюю, що сьогодні – найсприятливіший момент інвестувати в Україну, у Київ. І багато моїх зусиль зосереджено саме на залучення коштів у Київ, щоб столиця розвивалася і відповідала всім критеріям європейської столиці”, – підкреслив після отримання нагороди В.Кличко.
Церемонію також відвідали мери та представники муніципалітетів європейських міст – Лондона, Гельсінкі, Вільнюса, Мюнхена, Франкфурта, Таллінна, Гааги, Амстердама, Рейк’явіка, Манчестера та інших, а також представники інвестиційних агентств і компаній.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас