Насіров запевняє, що реформа ДФС йде повним ходом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Насіров запевняє, що реформа ДФС йде повним ходом

Казна та Політика
390
Глава Державної фіскальної служби запевняє, що реформа ДФС йде повним ходом.
“Реформа йде повним ходом. І це не тільки перевірка співробітників на благонадійність. У нас є чіткий план дій, за яким ми рухаємося. Визначено пріоритетні функціональні напрямки діяльності ДФС , є розуміння тих результатів, яких ми хочемо досягти до кінця року”, – зазначив Насіров.
За його словами, в пріоритетах – адміністрування податків і зборів, своєчасне відшкодування ПДВ, юридичні питання, наприклад, впровадження однорівневої системи апеляцій, розвиток електронних сервісів для платників податків, боротьба з корупцією.
“Нова кадрова політика – також одне з важливих перетворень в ДФС. Тут і оптимізація штату, і відбір людей по абсолютно новим для служби методикам, в тому числі за допомогою тестування”, – уточнив глава ДФС.
Крім того, Насіров заявив, що тестування вже пройшли близько тисячі чоловік, а якщо бути точним – 952.
“Це керівники всіх рівнів в Центральному апараті та ключові керівники в регіонах. Ми б хотіли розширити коло тестованих, розробити свої тести. І ми до цього прийдемо … Тестуємо ми не тільки на благонадійність, ми також оцінюємо професіоналізм і лідерські якості керівників”, – уточнив він.
При необхідності співробітники проходять додаткову співбесіду в департаменті внутрішньої безпеки і перевірку на поліграфі, підсумував Насіров.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас