У Києві затримали командира роти патрульної поліції за привласнення 11 тисяч доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві затримали командира роти патрульної поліції за привласнення 11 тисяч доларів

Кримінал
2228
14 березня Департамент внутрішньої безпеки МВС затримав командира роти патрульної поліції Києва. Інформацію про присвоєння їм $ 11 тис. передали в департамент його колеги патрульні.
Про це повідомляє департамент комунікації Національної поліції.
У зверненні патрульних говорилося про присвоєння $ 11 тис. при виїзді на місце події.
“Перевірку цієї інформації було доручено Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції. За результатами проведених оперативних заходів вже на наступний день, 15 березня, протиправні дії поліцейського було задокументовано групою працівників з числа Департаменту внутрішньої безпеки, Департаменту патрульної служби та слідчих прокуратури міста Києва”, – йдеться в повідомленні.
Оперативники встановили місцезнаходження і вилучили долари.
“Поліцейського, який є командиром роти патрульної поліції, затримані в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Його підозрюють у скоєнні кримінального злочину, передбаченого ч.2 ст.364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України. Досудове слідство триває” , – додають у департаменті.
Крім того, прийнято рішення про звільнення з лав поліції чотирьох працівників, двоє з яких – керівники. Всі вони брали участь у виїзді на місце події.
За матеріалами:
Газета по-Українськи
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас