Порошенко підписав закон про електронне декларування — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Порошенко підписав закон про електронне декларування

Казна та Політика
540
Президент Петро Порошенко підписав закон “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо особливостей подання посадовими особами декларацій про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру в 2016 році”.
Як повідомляє прес-служба глави держави, закон був підписаний в ході зустрічі з представниками комісії з обрання членів Національного агентства з питань запобігання корупції. Цей документ входив в пакет законів, прийняття яких необхідно для введення Європейським союзом безвізового режиму для українців.
“У 2016 році цей закон вступає в дію. Заповнювати чиновники будуть декларації в 2016 році, і відповідальність буде наступати в 2016 році. У вашій присутності я підписую цей закон», – сказав пан Порошенко.
Він також підкреслив, що всі закони і зміни, які входять в “безвізовий пакет”, важливі для України і спрямовані на боротьбу з корупцією.
У свою чергу глава представництва Європейського Союзу в Україні Ян Томбінський, який також був присутній на зустрічі, привітав ухвалення цього закону, зазначивши, що до напрацювання цього документа були залучені експерти Європейської комісії.
За матеріалами:
Фінансовий клуб
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас