В "Укрпошті" планують зменшити витрати на 50 мільйонів гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В "Укрпошті" планують зменшити витрати на 50 мільйонів гривень

Казна та Політика
231
Для мінімізації витрат “Укрпошта” з квітня запускає на базі Київської дирекції масштабний проект з модернізації підприємства – “Фіскальний сервер”, який повинен зменшити витрати компанії на 50 мільйонів гривень.
Про це сказав в. о. генерального директора “Укрпошти” Ігор Ткачук, передає прес-служба відомства.
Він пояснив, що “Фіскальний сервер” – це спеціалізований реєстратор розрахункових операцій, який через канали зв’язку з’єднаний з кожним автоматизованим робочим місцем.
“Ми очікуємо, що застосування фіскального сервера зменшить витрати для підприємства орієнтовно до 50 млн гривень на рік”, – зазначив Ткачук.
За його словами, “Укрпошта” розробила спеціалізований реєстратор розрахункових операцій “Листоноша”, що є альтернативою дорогим за вартістю і обслуговуванням фіскальним пристроям.
“У нас відпадає необхідність в придбанні і установці фіскальних реєстраторів на кожен термінал. Тепер чеки клієнтам будуть друкуватися не в фіскальному принтері, а на будь-якому принтері, тому що фіскалізація відбувається вже на сервері”, – сказав Ткачук.
“І ми будемо знати: де, коли і яка транзакція з кожного касового терміналу відбувається – це також дає нам можливість систематизувати і аналізувати транзакції. Ми відчутно заощадимо на оплату еквайрингу стороннім організаціям, які зараз забезпечують збір, маршрутизацію, обробку та зберігання транзакцій”, – зазначив керівник «Укрпошти».
За словами Ткачука, фіскальний сервер дозволить віддалено підключити до одного фіскального реєстратору багато терміналів.
“Це заощадить кошти на покупку касових апаратів і їх обслуговуванні, дозволить централізовано онлайн враховувати всі фіскальні операції, формувати і передавати звітність в податкову”, – йдеться в повідомленні.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас