Садовий відмовився від пропозиції очолити Кабмін — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Садовий відмовився від пропозиції очолити Кабмін

Казна та Політика
3656
Партія “Самопоміч” готова брати участь у владі і нести відповідальність пропорційно довірі, яку їй надав український народ, що, заявляє лідер політичної партії, мер Львова Андрій Садовий.
“Такі розмови були (щодо призначення Садового прем’єр-міністром – Ред.) і сьогодні, і раніше. Я ще раз підкреслюю, що я – реаліст, а “Самопоміч” має 26 депутатів. Тому ми готові нести відповідальність, але в межах тієї довіри , яку ми маємо перед українським народом “, – сказав він журналістам після більш ніж двогодинної зустрічі з президентом України Петром Порошенком в понеділок у Києві.
Садовий зазначив, що в парламенті є дві великі фракції – “Блок Петра Порошенка” і “Народний фронт” – і вони зобов’язані пропонувати свої варіанти.
“Не можна сьогодні все спихати на “Самопоміч”. Вони зробили сьогодні невідомо що, в країні біда, а тепер” Самопоміч “- рятуйте ситуацію”, – сказав політик.
Він також висловив думку, що Верховна Рада змінює свою позицію з оглядкою на точку зору людей, які не перебувають у парламенті, “коли олігархи також керують парламентом”.
Нагадаємо, прес-секретар президента Святослав Цеголко раніше написав, що в АП розглядають три варіанти розвитку подій навколо формування уряду:
1. Технократичний уряд (на чолі з Н.Яресько) в разі об’єднання всіх проєвропейських фракцій навколо технократичного уряду.
2. Політичний уряд (наприклад, на чолі з А.Садовим).
3. Пропозиція народних депутатів, яке набере 226 голосів
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас