У "Борисполі" запровадили обмеження швидкості для автомобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У "Борисполі" запровадили обмеження швидкості для автомобілів

Технології&Авто
1684
Київський міжнародний аеропорт “Бориспіль” ввів обмеження швидкості для автомобілістів на окремих ділянках своєї дорожньої мережі.
Причиною такого рішення стало збільшення кількості ДТП і аварійних ситуацій через те, що водії перевищують допустиму швидкість руху, повідомляється на сайті аеропорту.
Зокрема, дорожні знаки з обмеженням швидкості встановлені:
- На позначці початку автомобільної під’їзної дороги до аеропорту – 60 км/год;
- На позначці початку ділянки автомобільної під’їзної дороги до аеропорту на чотири смуги руху в одному напрямку в аеропорт-60 км/год;
- На позначці перетину місця розвороту від терміналу “D” ділянки автомобільної під’їзної дороги до “Борисполю” в напрямку аеропорту – 50 км/год;
- Перед початком розвороту до терміналу “D” (зони прибуття, перший поверх терміналу), в’їздом на віадук (зони відправлення, третій поверх терміналу) і в напрямку руху до терміналів “В”, “F” на ділянці автомобільної під’їзної дороги до аеропорту в напрямку до нього – 40 км/год
Крім того, знаки обмеження швидкості з’явилися перед поворотом до “Прем’єр-залу” і під’їздом до терміналу “D” (зона прибуття, перший поверх терміналу) на ділянці під’їзної дороги – 40 км/год.
На виїзді з віадука від терміналу “D” (зона відправлення, третій поверх терміналу) на ділянці під’їзної дороги в напрямку від аеропорту тепер не можна їздити швидше 40 км/год.
По закінченню виїзду з віадука від терміналу “D” (зона відправлення, третій поверх терміналу) на початку ділянки з двома смугами руху в одному напрямку автомобільної під’їзної дороги до ДП в напрямку від аеропорту встановлені дорожні знаки 60 км/год.
Відзначимо, аеропорт “Бориспіль” є найбільшим в Україні із загальною займаною площею близько 1 тис. га. Має дві злітно-посадочні смуги: одну – довжиною 4 тис. м, шириною 60 м, другу – довжиною 3,500 тис. м, шириною 63 м. На його території розташовані чотири пасажирські термінали і поштово-вантажний комплекс.
Як повідомлялося раніше, в аеропорту Бориспіль змінили тарифи на парковку. Тепер припаркуватися можна від 5 грн/год.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас