Компанія Volvo закликає всіх учасників автомобільної галузі стандартизувати системи для зарядки електромобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія Volvo закликає всіх учасників автомобільної галузі стандартизувати системи для зарядки електромобілів

Технології&Авто
339
Компанія Volvo закликає учасників автомобільної галузі стандартизувати системи для зарядки електромобілів в рамках консорціуму Charging Interface Initiative, який був заснований з метою формування комбінованої системи зарядки CCS (Combined Charging System). Ця система повинна застосовуватися в якості стандарту для зарядки автомобілів, що використовують електротяги.
Volvo Cars є одним з лідерів ринку серед постачальників гібридних автомобілів з зарядкою акумуляторів від звичайної електромережі. Більш того, компанія буде пропонувати гібридні версії для кожної своєї нової моделі в міру реалізації програми повного оновлення модельного ряду. До 2019 року компанія представить повністю електричний автомобіль, створений на модульній архітектурі SPA.
Щоб підтримати зростаючу популярність електромобілів і дозволити клієнтам в повній мірі використовувати технології електрифікації, д-р Мертенс вважає, що необхідна проста, стандартизована інфраструктура, яка зможе забезпечувати швидку зарядку акумуляторів електромобілів в будь-якій частині світу.
Комбінована система зарядки забезпечить звичайну і швидку зарядку, значно підвищивши практичність і зручність використання електромобілів, що особливо актуально в міському середовищі, оптимально підходить для експлуатації електромобілів. Ця система поєднує однофазну і трифазну зарядку, використовуючи змінний струм при максимумі в 43 кВт, а також зарядку постійним струмом: максимум 200 кВт і до 350 кВт в майбутньому. Всі ці методи зарядки реалізовані в рамках єдиної системи.
Консорціум Charging Interface Initiative в даний час розробляє вимоги для формування стандартів систем зарядки і їх сертифікації, які будуть використовуватися автовиробниками по всьому світу.
За матеріалами:
autocentre.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас