Керівник антикорупційної прокуратури назвав зарплату своїх співробітників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Керівник антикорупційної прокуратури назвав зарплату своїх співробітників

Казна та Політика
1477
Зарплата прокурора антикорупційної прокуратури становить приблизно 50 тис. грн.
Про це заявив керівник спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький.
“З 24 осіб, які зараз працюють в антикорупційній прокуратурі, 18 – це приїжджі з різних регіонів від Львова до Луганська. Забезпечення житлом, скажу відразу – ніяк, тому що у людей є гідні зарплати, зарплата у прокурора, ця сума не є секретною, близько 50 тис. грн, дозволяє в Києві, не в центрі, в ближньому центрі або навіть на околиці, я сам, наприклад, живу в Вишневому, я в Києві не проживаю, дозволяє зняти досить непогану квартиру без шкоди для сімейного бюджету “, – сказав Холодницький.
Крім того, відповідаючи на питання, чи була інформація про порушення та незаконні дії при проведенні конкурсу на місця прокурорів, Холодницький сказав: “Ні, такої інформації у нас не було. На скільки я знаю, конкурси на місцевих прокуратурах, деякі навіть ще тривають, оскільки тривають судові засідання, судові тяжби, хтось заперечує результат, але якщо брати конкурс на спеціалізовану антикорупційну прокуратуру, який я проводив, як член комісії і порядок був мною затверджений, то ми набрали перших 13 чоловік прокурорів і ніякого позову на результати конкурсу не було “.
Нагадаємо, в грудні президент Петро Порошенко заявив, що в бюджеті на 2016 рік забули закласти кошти на спеціалізовану антикорупційну прокуратуру. Він зазначив, що вважає це “прикрим непорозумінням і технічною помилкою”, яка буде негайно виправлена.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас