WOG спростовує інформацію про виявлення неякісного палива на її АЗС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

WOG спростовує інформацію про виявлення неякісного палива на її АЗС

Енергетика
724
Мережа автозаправних станцій (АЗС) WOG спростовує інформацію про виявлення Держспоживслужбою неякісного палива за підсумками відбору проб на одній з її станцій у Вінниці.
“Результати дослідження якості палива (Держспоживслужбою – ред.) засвідчили відповідність нафтопродуктів WOG всім державним стандартам якості. Про це, зокрема, йдеться в складеному акті… Разом з тим інформуємо, що Держспоживслужба вказала на незначні недоліки в роботі одного з АЗК WOG у Вінниці, мають виключно нормативно-організаційний характер і жодним чином не дотичні якості нафтопродуктів “, – йдеться в заяві прес-служби WOG.
У компанії підкреслюють, що жоден літр палива не був забракований або конфіскований.
Прес-служба WOG підкреслює, що зауваження фахівців Держспоживслужби вже враховані, а штраф в розмірі близько 100 тис. грн буде виплачено в повній мірі.
Як повідомлялося, раніше Державна служба з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів заявила про накладення штрафу на автозаправні станції (АЗС) мережі WOG, “Укрнафти”, “Пульс-24”, “Гарант-Експрес” на 245,9 тис. грн з -за невідповідності якості реалізованих нафтопродуктів вимогам законодавства.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас