Ford запатентувала кінотеатр для самокерованих автомобілів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ford запатентувала кінотеатр для самокерованих автомобілів

Технології&Авто
297
Управління США з патентів і торгових марок (USPTO) видало компанії Ford патент на так звану «Розважальну систему для автономних транспортних засобів» (Autonomous vehicle entertainment system).
У документі йдеться про новий мультимедійний комплекс для роботизованих автомобілів. За задумом Ford, при русі на автопілоті люди, які сидять в салоні машини, зможуть насолоджуватися відеоматеріалами на повноцінному проекційному екрані.
Передбачається, що полотно буде розташовуватися в стельовій зоні в області лобового скла. Коли система не використовується, екран можна буде згорнути і сховати.
Для проектування зображення, за задумом Ford, повинен застосовуватися компактний проектор. Очевидно, що буде підтримуватися підключення змінних носіїв інформації — наприклад, флеш-брелоків.
Відзначається також, що запропонована система може бути повністю відключена для руху в ручному режимі. Про терміни практичної реалізації запатентованої розробки, на жаль, нічого не повідомляється.
Додамо, що в процесі створення робомобілів фахівці Ford взаємодіють з дослідниками з Університету Мічигану і Массачусетського Технологічного інституту. Повністю самокеровані седани Ford Fusion Hybrid почнуть випробовуватися на дорогах загального користування Каліфорнії (США) в поточному році.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас