"Дніпропетровськгаз": Жителі регіону можуть вплинути на зміну правил оплати за газ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Дніпропетровськгаз": Жителі регіону можуть вплинути на зміну правил оплати за газ

Особисті фінанси
590
НКРЕКУ вводить нові способи спілкування зі споживачами газу, так що з 4 березня 2016 року жителі Дніпропетровської області мають можливість висловити свою думку і взяти участь в опитуванні щодо поділу рахунків за використане блакитне паливо на 2 частини.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії.
Так, пропонується окремо платити за вартість спожитого газу і користування ЕГТСУ. При цьому вартість газу буде зменшена на вартість послуги за користування газотранспортною системою.
“Плата за користування газотранспортною системою – це фіксований щомісячний платіж, розмір якого встановлюється Національною комісією в залежності від того, які газові прилади і лічильник наявні у споживача”, – пояснює заступник голови правління з обліку газу ПАТ “Дніпропетровськгаз” Павло Йотов.
За даними прес-служби, фіксований платіж за користування газовими мережами для побутових споживачів використовується більш ніж в 80% країн ЄС.
“Після введення в Україні нової концепції оплати за газ споживач зможе вільно вибирати постачальника газу. Також завдяки реформі споживач буде платити за доставку газу рівними частинами протягом року, що в свою чергу знизить фінансове навантаження в зимовий період”, – резюмували в компанії.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас