Apple оголосила дату презентації нових iPhone і iPad — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple оголосила дату презентації нових iPhone і iPad

Технології&Авто
2023
Американська корпорація Apple Inc покаже iPhone SE (special edition – “спеціальна версія”) і оновлену версію iPad 21 березня.
Про це повідомляє видання The Verge, журналісти якого отримали запрошення на презентацію нових продуктів компанії.
Як зазначається, iPhone SE зовні виглядатиме так само, як iPhone 5S, але отримає поліпшені характеристики.
У новинці з’явиться процесор A9, який компанія вперше почала використовувати в останніх моделях iPhone 6S і iPhone 6S Plus, а також восьмимегапіксельна камера, датчик відбитків пальців Touch ID. Таким чином, Apple випустить смартфон з меншою діагоналлю, ніж у інших моделей iPhone 6 і iPhone 6S.
Інша новинка, яку представить компанія, – нова версія iPad. Передбачалося, що Apple випустить наступника Air iPad 2, але “пізніші чутки вказують на те, що 21 березня користувачі побачать нову версію iPad Pro”, який буде підтримувати роботу зі стилусом і знімною клавіатурою.
На запрошення компанія помістила слоган Let us loop you in, який можна перекласти дослівно як “дозвольте нам зловити вас у петлю”. Цей вираз вказує на адресу, за якою відбудеться презентація: 1 Infinite Loop, Купертіно, Каліфорнія, де розташована штаб-квартира компанії.
Крім того, новий iPhone SE може отримати спеціальний роз’єм, до якого можна прикріпити шнур.
“Яблучна” презентація пройде за день до гучного слухання у спорі Apple проти ФБР. 22 березня у федеральному суді Каліфорнії почнуться розгляди по справі про запит Міністерства юстиції США, яке вимагає, щоб Apple допомогла ФБР зламати iPhone терориста Сайєда Фарука.
За матеріалами:
The Verge
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас