Держпродпотребслужба оштрафувала нафтотрейдерів на 246 тис.грн через погану якість палива — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Держпродпотребслужба оштрафувала нафтотрейдерів на 246 тис.грн через погану якість палива

Енергетика
280
Державна служба з питань безпеки харчових продуктів і захисту споживачів (Держпродпотребслужба) оштрафувала автозаправні станції (АЗС) мережі WOG, “Укрнафти”, “Пульс-24”, “Гарант-Експрес” на 245,9 тис. грн через невідповідність якості реалізованих нафтопродуктів вимогам законодавства.
Як повідомила прес-служба відомства, WOG повинна заплатити 101,7 тис. грн штрафу, “Укрнафта” – 67,1 тис. грн, “Гарант-Експрес” – 47,4 тис. грн, “Пульс-24” – 29, 7 тис. грн.
“Щодо ПП” ОККО-Нафтопродукт “, ТОВ “Оріон” та ТОВ “Стейт Ойл” триває розгляд справ, за підсумками яких до зазначених суб’єктів господарювання будуть застосовані штрафні санкції”, – зазначено в повідомленні.
Крім цього, Держпродпотребслужба вирішила накласти на ТОВ “Альянс Холдинг” (Shell) штраф у розмірі 13,7 тис. грн через перешкоджання інспекторам у проведенні перевірки. Згодом АЗС Shell оприлюднила офіційного листа, в якому визнала, що сталося непорозуміння, і компанія завжди відкрита до перевірок з боку компетентних державних органів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас