Насіров звинуватив Саакашвілі в провалі експерименту з фінансування доріг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Насіров звинуватив Саакашвілі в провалі експерименту з фінансування доріг

Казна та Політика
1071
Одеська область під керівництвом Михайла Саакашвілі фактично провалила експеримент по фінансуванню ремонту доріг за рахунок надпланових митних зборів. Про це повідомив глава Державної фіскальної служби Роман Насіров.
“У 2015 році Одеської митниці не вдавалося досягти індикативних показників Мінфіну. Відповідно, в минулому році експеримент не дав очікуваних позитивних результатів, як це було в інших областях”, – заявив він.
“І це при тому, що для ДФС щомісяця був новим історичним рекордом з митних зборів. У вересні цей показник склав 18,8 млрд грн, в жовтні – 19,1 млрд грн, в листопаді – 20,2 млрд грн, в грудні – 20,4 млрд грн “, – додав глава відомства.
У той же час Насіров зазначив, що на відміну від Одеської області, інші регіони за підсумками минулого року отримали надпланові надходження з регіональних митниць, направивши їх на інфраструктуру.
“Волинська область отримала 104,2 млн грн, Львівська – 312,3 млн грн, Чернівецька -129,9 млн грн. Таким чином, три області отримали разом майже 550 млн грн”, – сказав він.
Глава Державної фіскальної служби також зазначив, що завдяки заходам, вжитим Кабінетом міністрів, вдалося підвищити рівень митних зборів в цілому по Україні, в тому числі і на Одеській митниці.
За матеріалами:
Апостроф
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас