Мобільні гаманці витіснять картки до 2020 року, - Vodafone — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мобільні гаманці витіснять картки до 2020 року, - Vodafone

Фінтех і Картки
885
Керівник напрямку мобільної комерції в Vodafone Group Марк Річман прогнозує, що через кілька років європейці будуть більш охоче користуватися мобільними гаманцями, ніж пластиковими картками.
До 2020 року в Європі буде досить безконтактних терміналів, щоб назавжди відмовитися від традиційних гаманців, переставши використовувати як готівкові, так і картки.
Роздрібні магазини вкладають все більше коштів, щоб дозволити своїм клієнтам розплачуватися безконтактними платіжними інструментами. Рітейлери встановлюють термінали, які можуть приймати платежі зі смартфонів.
Роблячи сміливі прогнози про поширення мобільних розрахунків, оператор стільникового зв’язку Vodafone і сам зацікавлений у розвитку інфраструктури. Наприкінці лютого компанія уклала угоду з PayPal в рамках якої користувачі мобільних гаманців Vodafone Wallet зможуть здійснювати NFC-платежі в традиційних магазинах. Vodafone став першим оператором, який запропонував можливість здійснювати безконтактні платежі з рахунку PayPal.
Vodafone розробляє рішення не тільки для здійснення, а й для прийому платежів. Угорський підрозділ оператора спільно з виробником POS-терміналів Ingenico випустить мобільний платіжний термінал ReadyPay, який зможе приймати безконтактні платежі.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас