Яценюк розкритикував одеську митницю — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яценюк розкритикував одеську митницю

Казна та Політика
2495
Одеська митниця під час експерименту зі спрямуванням частини зароблених митницями коштів на будівництво місцевих доріг не показала результатів, але цього року ситуація покращилася, заявляє прем’єр-міністр Арсеній Яценюк.
«Минулого року Львівська область отримала додатково 321 млн грн, Чернівецька – 129 млн грн, Волинська – 104 млн грн. На жаль, Одеська область не показала ефективність в цьому експерименті. Вже в поточному році ситуація покращилася», – сказав А. Яценюк в ефірі програми «10 хвилин з прем’єр-міністром».
Він нагадав, що для фінансування будівництва доріг було запроваджено експеримент: доходи на митницях поділися навпіл: 50 відсотків йшли в центральний бюджет, а 50% – у місцеві бюджети безпосередньо на будівництво доріг. За словами прем’єра, в результаті цього експерименту близько 1 млрд грн залишається в областях на фінансування будівництва та відновлення доріг.
Крім того, загальний обсяг фінансування будівництва доріг у поточному році становитиме близько 14 млрд гривень на дороги. «Ми плануємо відремонтувати та побудувати 1700 км доріг», – сказав Яценюк.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас