Меркель звинуватила партію "Альтернатива для Німеччини" в розділенні німецького суспільства — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Меркель звинуватила партію "Альтернатива для Німеччини" в розділенні німецького суспільства

Світ
587
Канцлер Німеччини Ангела Меркель попередила німецьких виборців, що партія “Альтернатива для Німеччини” (АдН), яка виступає з критикою міграційної політики канцлера, не пропонує ніяких рішень і розділяє суспільство. Про це вона заявила в інтерв’ю газеті Bild am Sonntag, повідомляє Reuters.
“Вони не пропонують нормальних рішень проблем, а сіють забобони і поляризують суспільство”, – сказала канцлер.
За її словами, урядовці й основні політичні партії повинні брати участь у дебатах з АдН і максимально дистанціюватися від їхньої програми.
Також канцлер Німеччини наголосила рішучість не закривати кордони з іншими країнами ЄС, розраховуючи знайти спільне рішення для кризи з мігрантами. На її думку, зробити це можна шляхом зміцнення зовнішніх кордонів Євросоюзу і домовленостей з Туреччиною, через яку біженці потрапляють у Грецію, а потім і в інші країни Європи.
13 березня в Німеччині пройдуть вибори в Саксонії-Анхальт, Баден-Вюртемберзі та Рейнланд-Пфальці, на яких соціологи пророкують успіх “Альтернативі для Німеччини”. В землі Саксонія-Анхальт їй прогнозують 20% місць у регіональному парламенті, а в Баден-Вюртемберзі подолання 5-відсоткового бар’єру.
Нагадаємо, що Меркель пообіцяла Греції солідарну підтримку Євросоюзу.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас