Представництво ЄС в Україні заявляє про суму першого траншу кредиту ЄІБ за програмою відновлення України 707 млн гривень — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Представництво ЄС в Україні заявляє про суму першого траншу кредиту ЄІБ за програмою відновлення України 707 млн гривень

Казна та Політика
242
Представництво Європейського Союзу в Україні заявляє, що сума першого траншу кредиту Європейського інвестиційного банку по “Надзвичайної кредитною програмою для відновлення України” становить 707 млн гривень.
Про це йдеться в повідомленні на сторінці представництва ЄС в Україні в соціальній мережі Facebook.
“Сума фінансування першого траншу від Європейського інвестиційного банку (ЄІБ): 707 мільйонів гривень. Проект повинен допомогти місцевим громадам, державним і муніципальним підприємствам, органам виконавчої влади та місцевого самоврядування на сході України, які постраждали від військового конфлікту і прийняв вимушених переселенців”, – сказано в повідомленні.
Метою проекту також є поліпшення соціальної інфраструктури та доступності публічних послуг для населення.
Пілотна реалізація проектів буде проходити в Бахмуті, Волновасі, Димитрові, Костянтинівці (всі – Донецька область), Сєвєродонецьку, Первомайську, Рубіжному, Кремінній, Біловодську, Міловому, Троїцькому, Станиці Луганській (всі – Луганська область), а також в Запоріжжі і Харкові.
Нагадаємо, віце-прем’єр, міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко прогнозує відновлення комунальної інфраструктури в східних областях в рамках проектів ЄІБ не пізніше кінця 2017 року.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас