У США заборонили використовувати електронні сигарети в літаках — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У США заборонили використовувати електронні сигарети в літаках

Світ
483
Використання електронних сигарет відтепер заборонено на бортах літаків у США. Така заборона міститься в нових правилах здійснення авіаперельотів, підготовлених Міністерством транспорту США. Правила поширюються як на внутрішні рейси, так і на міжнародні перельоти, здійснювані в США або з США.
Заборона поширюється на всі види електронних сигарет, включаючи електронні сигари, люльки і інші подібні пристрої, які можуть мати вигляд інших повсякденних речей. Разом з тим, під заборону потрапили й інші подібні продукти, які можуть виділяти дим, легкий серпанок, пари або аерозоль. Виняток становлять лише продукти медичного призначення (відмінні від електронних сигарет), які відповідають визначенню медичних пристроїв, вказаному у Федеральному законі про продукти харчування, лікарські препарати й косметичні засоби. Таким чином, у разі необхідності, пасажири зможуть користуватись розпилювачами, що застосовуються при лікуванні муковісцидозу та астми.
Міністр транспорту США Ентоні Фокс (Anthony Foxx) пояснив таку заборону необхідністю захисту авіапасажирів від небажаного впливу аерозольних випарів, які з’являються під час куріння електронних сигарет.
За матеріалами:
The Verge
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас