Olympus заплатить $ 635 млн за відкати лікарям — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Olympus заплатить $ 635 млн за відкати лікарям

Кримінал
747
Виробник фотокамер і медичного устаткування Olympus погодився виплатити щонайменше $635 млн для того, щоб припинити слідство у справах про підкуп іноземних посадових осіб.
Про це повідомляє інформагентство Bloomberg з посиланням на заяву компанії.
Американське представництво Olympus заплатить $ 612 млн плюс відсотки в рамках врегулювання претензій міністерства юстиції США, які стосуються відкатів. Крім того, латиноамериканський медичний підрозділ компанії оштрафовано на $ 22,8 млн за окремою схожою кримінальною справою, що стосується підкупу.
В результаті розслідування, проведеного американським Мін’юстом, з’ясувалося, що в період з 2006 по 2011 роки менеджери Olympus давали хабарі лікарям та керівникам медичних установ для того, щоб вони закуповували обладнання компанії.
«Керівництво Olympus визнає необхідність компанії відповідати за минулі вчинки, які не принесли нічого доброго Olympus або її співробітникам, – говорить глава американського офісу Olympus Начо Абіа (Nacho Abia). – Olympus прагне дотримуватися всі закони і правила, а також дотримуватися своїх суворих норм поведінки».
За матеріалами:
bloomberg.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас