Дипломат розповів, які українські товари не обкладаються податками в США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дипломат розповів, які українські товари не обкладаються податками в США

Казна та Політика
1416
Посол України в США Валерій Чалий розповів про те, які товари з України не обкладаються податками в Сполучених Штатах.
«Є сегмент у інертних газів. Він маловідомий, але в ньому є своя ніша, яку заповнює український виробник. Ми працюємо в цьому напрямку, щоб максимально обіймати певні ніші і розширювати свою присутність в них », – зазначив дипломат.
Чалий повідомив, що умови ведення бізнесу в США не всім відомі. Завдяки активній роботі посольства в США були зняті тарифні обмеження по 3800 товарних позиціях. Іншими словами, наша країна була включена в пільгову генералізовану систему преференцій. Про це мало знають в Україні. Цю інформацію українське посольство в США зараз передає і в МЗС, і поширює по областям, щоб підприємці використовували цю можливість.
«Практично без мита можна продавати на території США: кондитерські вироби, овочі, консерви, макуху, волоські горіхи, крупи і борошно з вівса і кукурудзи. У промисловій сфері – це, зокрема, пігменти та препарати, виготовлені на основі діоксиду титану, столярні вироби, частини залізничних локомотивів, вагонів і рухомого складу і багато інших », – повідомив дипломат.
«Ми надалі продовжимо роботу з Офісом торгового представника США і Комісією США з міжнародної торгівлі, щоб цей список розширився», – резюмував посол України в США.
За матеріалами:
Главком
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас