Foxconn обговорить з Sharp нову інформацію про її борги, - Reuters — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Foxconn обговорить з Sharp нову інформацію про її борги, - Reuters

Фондовий ринок
308
За даними агентства Reuters, керівники Sharp і Foxconn Козо Такахаші (Kozo Takahashi) і Террі Гоу (Terry Gou) зустрінуться сьогодні в Китаї, щоб обговорити можливість укладення угоди про покупку активів японської компанії з урахуванням нової інформації, що стала причиною відстрочки угоди.
У четвер перебуває в кризовій ситуації Sharp оголосила про згоду продати Hon Hai Precision Industry Co Ltd (бренд Foxconn) дві третини своїх акцій, однак буквально через пару годин тайванська компанія повідомила, що не буде підписувати контракт на загальну суму близько $ 6 млрд до тих пір, поки не уточнить нову інформацію, надану Sharp в середу.
Foxconn не стала розкривати, про яку інформацію йде мова. Три джерела, знайомі з обставинами справи, стверджують, що мова йде про список з 100 найменувань потенційних зобов’язань Sharp на суму близько 350 млрд ієн ($ 3,1 млрд), які Foxconn візьме на себе в разі придбання контрольного пакета акцій японської компанії.
«Sharp веде переговори, щоб укласти угоду з Foxconn, яка проводить перехресну перевірку різних умов ведення бізнесу, в тому числі потенційних ризиків, включаючи умовні зобов’язання, – повідомила Sharp в заяві для Токійської фондової біржі. – Ми належним чином розкрили умовні зобов’язання за допомогою фінансових звітів на основі правил бухгалтерського обліку. Ми визнаємо, що більше немає ризиків, які потребують розкриття ».
За матеріалами:
reuters.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас