Голосовий помічник Siri може скоро з'явитися на OS X — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Голосовий помічник Siri може скоро з'явитися на OS X

Технології&Авто
489
Голосовий помічник Siri на сьогоднішній день доступний на iPhone, iPad, Apple Watch і Apple TV, а скоро він може з’явитися ще й на OS X. Apple збирається додати Siri в наступну версію своєї настільної операційної системи, яка повинна вийти пізніше в цьому році.
Повідомляється, що кнопка Siri з’явиться на панелі меню OS X поруч з годинником і іконкою Spotlight – натиснувши на кнопку, користувач зможе відразу ж активувати помічника. Також Siri, ймовірно, можна буде тримати включеним постійно – як на iPhone, підключеному до мережі електроживлення. Відповіді Siri будуть відображатися в кутку екрану в напівпрозорому чорному віконці, яке в плані інтерфейсу буде дуже сильно нагадувати мобільну версію голосового помічника.
Вперше нову версію OS X повинні показати в червні на Worldwide Developers Conference 2016. Влітку повинна вийти публічна бета-версія операційної системи, а повноцінний її запуск повинен відбутися в жовтні – звичайно, якщо Apple буде слідувати своєму вже усталеній графіком.
Можливо, деякі елементи Siri на платформі OS X ще зміняться, проте повідомляється, що Apple почала роботу над помічником для настільної ОС ще в 2012 році – тобто через рік після запуску Siri на iPhone 4S. Тому основна його концепція вже навряд чи зазнає серйозних змін.
За матеріалами:
The Verge
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас