Найважливіші цифри і цитати четверга, 25 лютого — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри і цитати четверга, 25 лютого

918
Найважливіші цифри і цитати четверга, 25 лютого:
  • Україна збільшить квоту в МВФ на 46,6%
  • Кабмін підвищив норми споживання газу для населення на 47%
  • В Україні виробництво горілки виросло на 74%
*Ліквідацію “VAB Банку” і банку “Камбіо” продовжать на 2 роки
Міжнародна технологічна платформа Uber про роботу в Україні
“Після запуску Uber Київ стане одним з понад 400 міст, де жителі зможуть скористатися надійним, доступним і безпечним сервісом для переміщення з точки “А” в точку “Б”, який буде доступний одним натисканням клавіші на смартфоні. Ми впевнені, що присутність такого популярного сервісу і який зарекомендував себе зробить внесок в привабливість міста Києва як популярного спрямування для міжнародного туризму”.
Головний аналітик Concorde Capital Олександр Паращій про курс долара в березні
“У березні курс долара буде знаходиться в межах 27 – 28,5 гривень. Головна проблема – пауза у співпраці з МВФ і подальша девальвація можливо за умови, якщо український уряд не підпише з валютним фондом меморандум в найближчі тижні”.
Заступник голови Нацбанку Яків Смолій про національну платіжну систему
“Дуже скоро кожна карта української платіжної системи буде містити нову амбітну назву – “Простір”. Ми вибрали цю назву за її змістовність, вона одночасно вказує на простоту здійснення розрахунків в національну платіжну систему і на всеосяжність сфери її застосування – це ті орієнтири, до яких ми прагнемо прийти”.
Голова Національного банку Валерія Гонтарєва про виведення коштів з Дельта Банка
“У ЗМІ активно поширюється неправдива інформація щодо мене і членів моєї сім’ї про нібито виведених мільйонах з АТ “Дельта Банк”. Публічно заявляю, що ні я, ні члени моєї родини ніколи не займалися незаконними операціями і не мали мільйонів гривень на рахунках АТ” Дельта Банк”.
Міжнародний валютний фонд про світову економіку
“Світова економіка продовжує слабшати і стає вкрай вразливою перед обличчям різких потрясінь. Спад відбувається на тлі зростаючої фінансової нестабільності і падіння цін на активи”.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас