Apple посилить безпеку iPhone для запобігання будь-якого злому — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Apple посилить безпеку iPhone для запобігання будь-якого злому

Технології&Авто
453
Компанія Apple почала роботу над вдосконаленням програмного забезпечення своїх пристроїв, щоб не дати правоохоронним органам зламувати систему захисту будь-якого смартфона для отримання даних, навіть з телефонів злочинців.
Про це пише впливове американське видання The New York Times.
“Інженери компанії вже почали розробляти нові заходи безпеки, які зробили б неможливим для уряду увійти в захищений iPhone з використанням методів, аналогічних тим, що знаходяться зараз в центрі уваги судової тяганини в Каліфорнії”, – йдеться в публікації.
Якщо Apple вдасться модернізувати свою безпеку, а експерти стверджують, що це реально, компанія створить значну технічну проблему для правоохоронних органів, навіть якщо адміністрація Обами виграє боротьбу за доступ до даних на iPhone одного з вбивць в Сан-Бернардіно, пише газета.
В такому випадку ФБР доведеться знайти інший спосіб зламувати систему безпеки пристроїв Apple в нових циклах судових поєдинків і розробки нових технологічних змін з боку компанії. Єдиний вихід з цього процесу, на думку експертів, це підключення до справи американського Конгресу.
За матеріалами:
The New York Times
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас