Що чекає годинники, браслети та інші гаджети, що носяться, в 2020 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Що чекає годинники, браслети та інші гаджети, що носяться, в 2020

Технології&Авто
835
Вже через кілька років пристрої, що носяться, стануть поширеним інструментом для здійснення платежів. Люди будуть розплачуватися за допомогою годинника, смарт-браслетів, аксесуарів і навіть предметів одягу. За прогнозами, обсяги таких платежів досягнуть $ 500 млрд. Вже до 2020 року.
Для порівняння, глобальний обсяг безготівкових платежів по картах в 2014 році склав $ 2,1 трлн.
Платіжна система MasterCard досліджувала 2 млн. Повідомлень користувачів в соціальних мережах і з’ясувала, що споживачі готові до більшої мобільності в платежах. Банкам і рітейлерам залишається тільки забезпечити їх зручними рішеннями.
Під час Mobile World Congress (MWC2016) в Барселоні MasterCard оголосила про партнерство з провайдером інтернет-безпеки WISeKey. Співпрацю буде направлено на впровадження платіжного функціоналу в елітні годинники.
Крім того, робота з WISeKey ще на крок наблизить MasterCard до перетворення будь-якого пристрою в платоспроможний предмет. У MasterСard вважають, що така електроніка не буде обмежуватися однією функцією. Виробники готові впровадити в смарт-пристрої різноманітні можливості.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас