Amazon будує службу доставки за принципом Uber — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Amazon будує службу доставки за принципом Uber

Технології&Авто
528
Amazon вже кілька місяців поспіль працює над створенням власної інфраструктури доставки. У ній будуть задіяні різні види транспортування – від літаків до вантажних суден.
Крім того, керівництво маркетплейса планує відмовлятися від послуг посередників навіть при відправці товарів на невеликі відстані.
Для просування сервісу під назвою Amazon Flex, компанія буде наймати незалежних драйверів. Цей крок дозволить мінімізувати витрати і прискорити доставку посилок. На офіційному сайті служби зазначено, що водії зможуть заробляти від $ 18 до $ 25 за годину.
Служба вже почала працювати в деяких містах – Далласі, Сіетлі, Лас-Вегасі. Вона працює за одним принципом з Uber – приватні водії заходять в мобільний додаток, вибирають посилку, яку їм зручно перевезти, і доставляють її до дверей клієнта.
Розширюючи сервіс на інші американські міста, інтернет-магазин поки не буде повністю відмовлятися від послуг місцевих перевізників. Поки компанія не розкриває деталі співпраці з приватними службами доставки, відзначаючи, що буде шукати нові способи надання клієнтам швидкого обслуговування.
За матеріалами:
PaySpace Magazine
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас