Демчишин звинувачує заступника міністра Кабміну в зволіканні узгодження законопроекту про ринок електроенергії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Демчишин звинувачує заступника міністра Кабміну в зволіканні узгодження законопроекту про ринок електроенергії

Енергетика
287
Міністр енергетики та вугільної промисловості України Володимир Демчишин звинуватив заступника міністра Кабінету міністрів Вадима Гламаздина в затягуванні процесу узгодження законопроекту про ринок електроенергії.
“Те, що робить Гламаздін в останні два місяці – це тільки на вашу користь, сказав він в ході дискусії з представником ДТЕК Олекси Захарчука на” круглому столі “, який пройшов в Києві.
За його словами, процес узгодження гальмується шляхом проведення додаткових “круглих столів” та необхідністю отримання додаткових коментарів і висновків.
“Ось цими хороводами: давайте зробимо ще один” круглий стіл “, а тут ще коментар … Поки, ми витратимо час, щоб проаналізувати, подивитися, вивчити – це весь час”, – додав міністр.
Міністр висловив сподівання, що законопроект найближчим часом буде винесено на погодження до Кабміну і вже в березні буде зареєстрований у Верховній Раді.
Прес-служба ДТЕК ввечері в п’ятницю розповсюдила коментар, згідно з яким цей найбільший в Україні приватний вертикально-інтегрований енергохолдинг, що належить Ринату Ахметову, підтримує необхідність реформи ринку електроенергії.
“В основі реформи енергетичних ринків в Україні повинні бути закладені ринкове ціноутворення на газ, вугілля та електроенергію, пріоритет власного видобутку енергоресурсів і генерації електроенергії”, – наголошується в повідомленні компанії.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас